Latmask

Blev världens latmask efter middagen. Det är så lyxigt att ha pappa här under veckorna. Middagen står (för det mesta) klar på bordet när jag kommer hem.

Ska dricka kaffe och sedan bege mig ut på en löptur. Minus grader ute så det blir på med vantar och mössa.

Blir sedan en tidig kväll. Ska befinna mig på badminton hallen för innebandy med jobbet imorgon 7.00. Ser verkligen fram emot det. Har inte spelat innebandy på säkert 6 år.

/ mathilda


Bastu

Igår höll jag på att frysa ihjäl och idag bastar jag i min egen lägenhet. Finns det nått mellan läge tro?

Pappa har varit snäll och bytt till vinter däck på min pärla. Nu kan snön gärna få komma, jag är redo.

Varit hos frissan och blivit ompysslad idag. Blev en klippning och nya slingor så nu är det fräscht igen.
Lyxade även till det med en ögonbrynsplockning på the body shop. En kanon tisdag med andra ord.

Ska hoppa in i duschen efter ett svettigt pass på Iksu. Sedan sova och att ladda inför jobb imorgon.


/ mathilda


Kloka ord

"Att gråta är lika viktigt som att skratta. Och efter regn kommer alltid sol. Vi har bara ett liv, så det är lika bra att njuta av det!"


Ledig måndag

Har krupit ner under täcket och skulle lätt kunna lägga mig för kvällen. Sjukt trött ( som vanligt ).

Haft en hel dag med Frida bestående av träning, lunch och shopping. Alltid i slutet av månaden när jag har som minst pengar hittar jag en massa fint som skulle kunna få följa med mig hem. Idag fick jag nöja mig med en tröja, mascara och två armband.

Måste berätta om min mascara historia. Gick in på kicks på och köpte den jag brukar ha. 120 kr kostar den. Efter det gick vi vidare till Lindex och självklart har dem samma mascara fast för 59 kr. Typiskt säger jag!! Frida säger att jag måste ju kunna lämna tillbaka den på kicks eftersom produkten är plomberad och att jag köpte den för 5 min sedan. Kollar på kvittot och det står klart och tydligt att jag får lämna tillbaka om produkten har plombering. Går tillbaka och sur tanten i kassan säger först att jag inte får lämna tillbaka. Men till slut ger hon med sig och jag får lämna tillbaka mascaran. Jag går glatt ur butiken och in på Lindex och köper den för halva priset där. När jag sedan kommer hem öppnar mascaran och ska testa inser jag att jag köpt en BRUN mascara. Vem använder brun mascara? Så det var 59 kr totalt åt skogen! Men det är väll en världslig sak?

Nu ska jag dricka kaffe och umgås med min kära far.

/ mathilda


Sluta oroa dig

Jag är verkligen en människa som kan gruva för allt och ingenting. Dagen i sig har enbart gått åt till att oroa och gruva mig inför vad som händer framöver. Jag vill som många andra utbilda mig till något, men jag vet ju inte vad. Allt eftersom att jobbet varierar från vecka till vecka blir dessa tankar ännu starkare och det gör mig stressad.
 
Jag är ledig nu i fyra dagar och ska försöka njuta av ledigheten och bara göra sånt jag mår bra av. Träna, äta, sova, umgås med vänner, mysa med pojkvännen, sticka (tant varning, men så roligt) och bara vara. Imorgon blir det träning på morgonen med Nathalie och Angelica. Sen efter lunch ska vi bege oss ut i blåbärsskogen och hoppas på att få med oss lite godis hem. Kommer bli en toppen dag.
 
/ mathilda
 
 
 
 
 
 
 
 

Vecka 41

Man blir smått deprimerad av detta skit väder. Ska det vara så här tycker jag att snön lika gärna kan komma.

Hade en riktigt fin helg. Födelsedags firande för Filipi fredags med middag och på Tapas. Jobbade lördag och sedan laddade jag upp för en utgång med fina vänner. Söndagen i sig spenderades med Filip och en riktig bakis dag.

Idag är jag ledig och har precis kommit hem. Har lovat mig själv att ta tag i städningen och tvättningen idag, men fan så jobbigt det kändes.

Ska slänga i mig lite mellanmål innan det är dags för iksu och träning :) :)


/ mathilda


Min stora kärlek!!!


RSS 2.0