Hej igen

Detta har väll inte varit hej dundrande vecka när det häller hälsan.

Filip var förkyld hela förra veckan och i söndags var det kört för mig. Har sedan pendlat hit och dit med feber och en riktigt tjock näsa. Är det inte typiskt att alltid bli sjuk när träningen äntligen har börjat flyta på bra? Kände mig dock piggare igår och tog mig iväg till gymmet. Även idag blev det ett grispass med min käre pojkvän. Ben stod på schemat och jag kommer inte kunna gå imorgon.

Har annars haft en bra vecka, speciellt igår. Jag älskar Skatteverket!!!!!
Nu ska jag köpa mig en riktigt fin cykel och sen blir det ännu en resa i sluter av sommaren.

Jag har glömt berätta att jag åker med Filips familj till Italien första veckan i Juli. Ska bli underbart!

Jobbar fyra dagar till och sen går jag på påsk ledighet i fem dagar. Åker då hem till Familjen och vilar upp mig.

/ mathilda




Tjejkväll

Har jobbat klart och är nu redo för tjejkväll hos Sofia.

Mycket folk på jobbet idag vilket gör att dagarna går fort. Barnens hus har öppnat mitt emot oss och det känns super bra :)

Är helt slut i kroppen. Körde dubbelpass på iksu igår och det känns. På morgonen körde jag och Frida Indoorwalking + core control.

Sedan klockan 17 lurade Moa med mig och Soorai på ett dans pass med titel " sexy and i know it". Ni kan ju tänka er själv, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Släng med håret, krypande på golvet och en jädra massa smekande på kroppen. Haha, sjukt kul men tyvärr är jag inte nån höjdare när det gäller dans :p

Nu myskväll på rullstensgatan :)

/ mathilda




Nya tag

Jag har återhämtat mig efter helgens festligheter och haft en ledig dag.

Bara tagit det lugnt och sen ikväll körde jag skiten ur mig på Iksu. Moa tog med mig på Cardio som är stationsträning. Jävlar vad jobbigt men så extremt kul!


Nu filmkväll innan det är dags för att sova :)


/ mathilda


21 år

Har haft en toppen helg men den har gått alldeles för fort.

I fredags samlade jag nära och kära hemma hos mig för lite för dricka innan vi drog in till stan. Hade bokat bord på Allstar där vi åt och drack gott för att sedan dansa natten lång.

Vaknade på lördag morgon och mådde som jag förtjänade. Hann inte mer än vakna förän det var dags att börja om igen och ladda för personalfest. Vi käkade, lekte lekar, dansade innan vi drog till Shlagerklubben och dansade till stängning.

Imorse vaknade jag av skön sång och frukost på sängen av min fantastiska pojkvän. Är så lycklig!! Bortskämd med hela tre paket innehållande iphone högtalare, värme tofflor och The body shops nya choklad duschcreme.

Bakade på förmiddagen och klockan tre fick jag fin besök av Moa, Joel och Soorai. Vi åt tårta tills vi sprack och nu har jag landat hos Filip.

Vi har precis avnjutit sushi middag och nu tänker jag fortsätta njuta av min dag :)


Tack till alla som var med i Fredags och firade min dag, ni är bäst!!

/ mathilda



Torsdag

Vi har slut rea i butiken idag och galet mycket folk.

Startade dagen tillsammans med Frida på Iksu. Blev ett spinningpass och sedan till jobbet för frukost innan öppning.

Slutar 18 idag och då hämtar jag upp Filip och sen åker vi hem till mig. Jag måste städa lite inför morgon dagen när det vankas kalas. Taggad!!

Har jag förresten sagt hur underbart och smidigt allt blev efter att jag blivit bilägare? Jag är så glad över att inte behöva åka med ultra bussarna.


/ mathilda


På nya äventyr

Har avklarat den tredje jobbar helgen. Varit en bra helg med mycket träning och tid med Filip. Det känns nu underbart att ha en hel ledig helg som väntar :)

Sitter för tillfället på bussen till Hoting. Som jag tidigare nämde har jag blivit bilägare till en luren golf. Åker därför hem för att hämta min lilla pärla :)

Har ledigt imorgon också men åker tillbaka till Umeå mitt på dagen. Träning på kvällen med Moa är det som gäller.

Jag ser verkligen fram emot denna fina vecka. Jobb onsdag, torsdag och fredag. På fredagkväll är det planerat födelsedagsmiddag och utgång på Allstar. Fyller 21 på söndag och jag ska fira min dag med dem bästa!

/ mathilda


Veckans bästa dag

Det är fredag igen och jag är på toppen humör idag.

I onsdags var jag i botten, men nu är jag på toppen. Allt löser sig men jag har svårt att se ljuset i tunneln när det är mörkt.

Bestämde mig igår för att köpa bil, överlycklig tjej! Allt kommer gå så smidigt framöver. Ultra bussarna kan dra långt åt skogen.

Jobbar till 18 idag sedan ska jag snabbt förbi Filip och fixa mig inför inflyttningsfest hos Sofia kl 19.
Blir dock ingen utgång när jag jobbar imorgon, utan beger mig istället till Filip för mys :)


/ mathilda


Min kompis

Åkte upp till Moa imorse vid åtta och tog en morgon promenad. En bra start på dagen!

Käkade frukost och pratade om allt och inget innan jag begav mig mot jobbet.

Börjar jobba nu klockan 11 och jobbar till 19. Dryg dag med andra ord!

Imorgon är det fredag igen och jag har min sista jobbar helg av tre. Nästa helg har jag ledigt och då ska jag verkligen vara ledig och fira min födelsedag med fina vänner.


Ha en fin torsdag!

/ mathilda




Andra chansen

Jag har redan min favorit i melodifestivalen och jag hoppas att hon tar hem hela skiten. Loreens Euphoria är den låt som just nu spelas mest i mina lurar.

Är inne på min andra jobb helg av tre och det är drygt att jobba tre helger på raken och sedan enbart vara ledig en. Men just nu ser det ut så och jag ska vara glad som har ett jobb :)

Tog mig förbi iksu efter jobbet idag. Blev 60 min spinning och jag kunde sedan stolt gå in på Ica och köpa godis ;)

Blir en tidig kväll. Ska vara på jobbet vid elva och hade tänkt promenera till jobbet. Beräknar att det kommer ta ca 1 timme och 15 min om jag har tur.


/ mathilda


RSS 2.0