Torsdag

Inser att imorgon är det fredag, igen! Veckorna går så fruktansvärt fort nu, men jag klagar inte. Har en ledig helg att se fram emot och hoppas att den kommer bli toppen.

Känner att jag inte hinner med så mycket mer än jobb och träning på vardagarna. Är så mycket jag vill hinna göra men det finns inte tid.

Träffade igår Moa en sväng. Vi åt middag och snackade innan vi skildes åt. Hon åker till Stockholm imorgon och jag önskar att jag hade en resa att vänta på. Ibland måste man verkligen ha saker att se fram emot för att vardagen ska kännas lättare.

Men jag har det så bra just nu och lever på att ha fjärilar i magen mest hela tiden. Jag är glad!



/ mathilda


Måndag

Segaste dagen på länge. Usch så trött jag har varit, och inte alls mycket folk i butiken. Det är ju trots allt dagen före löning så hoppas på en förbättring imorgon.

Åkte iväg och körde ett RPM pass direkt efter jobbet. Har sedan inte hunnit med något mer förutom middag och en dusch.

Har sjukaste träningsverken efter gårdagen och värre kommer det vara imorgon.

Nu lite sömn.


/ mathilda


Ledighet

Blev en hemmakväll med godis och filmen Allt för min syster igår.
Jobbade 10-16.30 och tog sedan välförtjänt helg.

I fredags var jag på Allstar och åt gott med Nathalie och Elin. Blev sedan en drink och dans innan vi vid två vandrade hem.

Just därför fanns det ingen energi för något igår kväll. Men det var det bästa jag kunde göra för mig själv. Idag vaknade jag klockan nio helt utvilad och med ny energi.

Har precis ätit en rejäl frukost och tänker nu bege mig ut på en promenad.

Inget planerat för dagen förutom ett träningspass på Iksu med Nathalie klockan fyra.

Ha en fin söndag!


/ mathilda



Helt klart

Allt har en mening, så enkelt är det.


Jobbet

Har lunch och känner bara för att lägga mig och sova. Sjukt trött!

Veckans start har varit toppen. Mår så himla bra just nu. Jag har en förmåga att alltid tänka mer på vad andra tycker och tänker, än vad jag själv känner. Jämföra och alltid tro att det var bättre förr, men så är det inte. Har lyssnat på mig själv och det är det bästa!

/ mathilda





Inte en bra dag

Har nog aldrig gillat söndagar. Det är sista dagen på veckan och även slutet på helgen. Helgerna går alldeles för fort. Det är då allt roligt händer och har man roligt brukar tiden gå fort.

Jag får vara hemma tills imorgon bitti. Camilla åker till Umeå klockan sex och jag hade turen att få åka med.

Fick glädjande besked om att Anna flyttar tillbaka till Umeå i december. Ingen blev gladare än jag :)

Nu väntas middag sen en löptur i lilla Hoting!



/ mathilda








Allt på sin plats

Ska nu försöka mig på att blogga från min ipohone för första gången.

Är hemma i hoting sedan i torsdags och det är så härligt med ledighet. Vi kom fram till igår att jag inte varit hemma på 6 veckor, vilket är ganska länge för att vara mig.

Igår var jag till Dorotea och lunchade med emma, sedan på kvällen var sara och Maria förbi på middag. Idag tog jag med mig lillasyster i Strömsund för att träffa Isabell för en fika. Nästa gång jag träffar henne har hon en till liten krabat med sig, helt galet! Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Blev en promenad på eftermiddagen och sen friade vi alla våra tre födelsedags barn här i familjen.

Efter alla god mat och efterrätt känner jag mig ganska nöjd.

Fick sms av Soorai idag att jag skulle älska Italien med alla snygga pojkar som strosade runt. Är så avundsjuk på henne! Jag saknar dig min vän!! Följ hennes sjukt roliga blogg på Soorai.blogg.se.

/ mathilda


Vecka 41

Vi är nu inne på vecka 41, tiden går för fort. Det börjar bli riktigt kallt, jag höll på att slå ihjäl mig på cykelbron imorse. Men jag längtar tills första snön kommer. Har därför idag rustat mig för vintern med en ny haglöfsjacka.
Tro det eller ej så är den faktiskt lila och hur fin som helst. Brukar ha en förmåga att köpa svart när det gäller kläder men lite färg har ingen dött av.

Jobbar imorgon sen har jag lång ledig och åker hem till Hoting. Känns som en evighet sedan jag var hemma nu, så det ska bli riktigt härligt.

Har i helgen sagt hejdå till Soorai som åker till Italien på torsdag och lever livet som basketfru. Saknar henne redan! Vi kom på en tanke i helgen att kanske sattsa på ett nytt program kallat " svenska basketfruar", vad tror ni?

/ mathilda





Livet har sina goda stunder

Har fått besök av min fina mamma idag. Hon ska opereras imorgon och kommer stanna hela veckan.
Vi har ikväll avnjutit en middag på tapas med vin och god mat.

Jag känner inte att jag hinnermed så mycket mer än att jobba just nu. Kommer hem på kvällarna vid sju och är då helt död. Har även dragit på mig en rejäl förkylning och känner mig allmänt ofräsch.

Hade även fin besök hela helgen här i Umeå. Sara kom till mig på fedagkväll och stannade tills söndag. Vi åt och drack gott på Allstar innan vi gick hem och somnade på en gång. Lördagen spenderades på stan med shopping och trevligt sällskap. Senare på kvällen träffades vi hemma hos mig för tacos och förfest innan vi begav oss mot Corona. Söndagen bjöd enbart på att slöa framför tv:n och halvsova sig igenom dagen. ÅKte på kvällen upp till Moa och gjorde henne sällskap. Blev även övernattning och sedan hade vi en ny vecka.

Är ledig på fredag och då ska jag bara ta hand om min mamma, och sen träffa Pauline som jga inte sett på evigheter.

/ mathilda




RSS 2.0