Dagens kloka

Ju mer motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.

/ mathilda


Måndag

Tog sovmorgon till tio och tog sedan tag i tvätten och städningen. Alltid skönt när det är klart men inte lika roligt att ta tag i. Tur jag inte bor så stort, det är verkligen en fördel med att bo litet.

Cyklade vid tolv in till stan med Pauline för att lämna några CV:n och bland annat köpa schampo och balsam. Har aldrig varit duktig på att ta hand om mitt hår så det är på tiden att börja lägga ner lite mer tid och pengar på det nu känner jag. Hatar för tillfället mitt hår nu och har börjat fundera på att kanske byta hårfärg, eller vad säger ni? Får fortsätta spana och den dagen jag bestämmer mig för att bli mörk, då är det kryss i taket kan jag säga.

Har precis ätit middag och väntar nu på att klockan ska närmar sig sju. Ska cykla till träna för ett spinningpass och svettas skiten ur mig.

Imorgon börjar en ny utmaning för mig, börjar mitt nya jobb på SB Nord vilket känns spännande och nervöst.
Känner dock inte att det är något att vara nervös för när det endast är utbildning första två dagarna och jag ser framemot att lära känna många nya fina människor.

Hoppas alla haft en fin måndag, det har jag!

/ mathilda




Min dag

Var helt död imorse när klockan ringde klockan tio, det är illa. Jag måste verkligen börja få ordning på att lägga mig i tid på kvällarna nu när jag framöver ska börja jobba 08.00. Det kommer vara en tuff första vecka att komma upp ur sängen, tro mig.

Jobbade 12 - 16.30 idag och dagen rullade på i bra fart med mycket folk. Skyndade hem för att byta om till träningskläderna och cyklade sen till älskade träna, har saknat stället. Fy för att jag har besökt det alldeles för få gånger i sommar, men nu blir det ändring. Blev ett bdy pump pass och jag lovar att det kommer kännas i både armar,ben,rumpa, rygg och mage i morgon.

Vid halv åtta mötte jag upp Pauline på stan för att köpa sushi och sen cykla hem till mig för lite söndagsmys. Hon åkte för ett tag sedan och jag ska nu lägga mig för att sova.


/ mathilda



Bjuder på en sjukt ful, men ändå ganska skön bild på mig och Elin på TC i början av sommaren. Kan man annat än skratta?haha


hösten är här

Har dem senaste veckorn pendlat mellan umeå och hoting. Igår anlände jag till Umeå igen och känner verkligen att hösten är här.

Känns som att denna sommar varade i ungefär två veckor och nu är den över. Har dock haft en sjukt bra sommar där jag träffat fina människor, levt livet som 20 åring, jobbat på världens bästa arbetsplats, tränat alldeles för lite men ändå mått alldeles för bra.

Mamma och emilia är hos mig i helgen och vi har haft tjejmys hela långa dagen. Avslutade med middag på allstar och nu är det nära till att vi snart ligger i sängen och sover.

Imorgon jobbar jag 12-16 sen ska jag föröska dra mig till TRÄNA efter ett ganska lång uppehåll, men nu jävlar ska det börja tränas inför beach 2012!

Puss & godnatt!

/ mathilda


.....

även ett långt liv är för kort för att man ska ägna tid åt det som varit.....

På resande fot

Här blir det några dagar mellan inläggen, ska skärpa mig.

Just nu känner jag mig som en flyttfågel, eller jag bor rättare sagt i en väska. Ska kort försöka berätta mina senaste dagar så gott det går.

Kom tillbaka till Umeå på onsdagkväll förra veckan. Snälla Moa kom och hämtade mig på busstationen och det var verkligen guldvärt, bästa du!

Jobbade torsdag och fredag mellan 12-18. På fredagkväll träffade jag Anna för en avskedsmiddag och en massa prat. Klockan nio begav jag mig mot busstationen för att möta min mamma som kom på spontant besök. Vi gick på Hemmakväll och köpte med oss en massa godis, men slockanade ganska fort väl hemma.

Jag var ledig på lördag så det blev en hel dag på stan med mamma. Älskar när mamma är och hälsar på, det är så mysigt! Blev endast ett köp för mig, men inte vilket köp som helst. Tog och köpte mig en Iphone och känner mig sjukt nöjd. Vid fyra cyklade jag och mamma hem och tog en powernap innan vi skulle möta upp Ulla-Britt och Lars-erik för en middag på Allstar. Fick även besök av Elin som så trevligt höll oss sällskap. Över mätt och belåten gick jag och Elin vidare för att hämta upp anna och dricka för kvällen. Det var dags för utgång och förfest på Haga. Med trevligt sällskap begav vi oss vid elva mot TC och dansade sedan natten lång.

Söndag och alltid lika roligt att vakna upp, eller inte. Det var jobb som stod på schemat och jag hade gärnat kunnat betala någon för att ta min pass denna dag. Fyra timmar gick dock fort och vid halv fem satt jag i bilen påväg hem till Hoting igen.

Sen har jag hela veckan jobbat hos mamma och kommer göra det tills fredag när jag beger mig till Umeå igen.
Dagen i sig har varit bra. Fick fina besked från arbetsintervjun och jag har fått jobbet jag sökte. Jag ska på utbildning nästa vecka och har fått jobb på ett företag som heter SB Nord. Ett försäljningsföretag som ligger i centrala Umeå. Eftersom att jag är i akut behov av jobb och endast kommer jobba helger på Team Sportia är det en klump som släppt i magen. Jag vet fortfarande inte om det är ett jobb för mig men det återstår att se. Jag har verkligen inget att förlora och känner mig positiv till att lära mig något nytt och få nya erfarenheter.

Imorgon åker jag till Östersund för en dag med vänner jag inte träffat på år och dar. Åker sedan hem för att fira pappa som fyller år. Tror även det blir till att köra brorsan till dorotea för fotbollsmatch.

Nu sa jag lägga mig och sova för att orka med morgondagen!

/ mathilda






två dagar blev en vecka och tre dagar.

Tillbaka i Umeå med blandade känslor just nu. Tänk hur fort saker och ting kan förändras, det är galet.

Jag har jobbat idag och sen inte hunnit med så mycket mer. Har precis slängt i mig middag och ska nu vänta ett tag innan det blir en löptur.

Denna sommar har verkligen inte varit den bästa när det gäller träning. Men varför gräva ner sig och ha ångest för det nu? Ska ta nya tag och verkligen komma igång igen. 

Det är fredag imorgon och jag har en fullspäckad dag. Först arbetsintervju klockan tio, jobb tolv och sen avskedsmiddag efter jobbet med Anna som åker till Örebro för att börja plugga.

Jag åker hem på söndag igen för att jobba åt mamma i veckan. Ska ckså försöka åka till Östersund en dag för att väcka gamla minnen. Har inte varit där sen stråket förra året, så nu är det dax tycker jag.

Annars så var jag hos farbror doktorn igår och tog en massa prover. Hoppas på en förklaring varför min mage inte är snäll med mig.

Nu på med löparskorna och ut för att svettas.

/ mathilda






så kan det gå

Livet är upp och ner.

Åkte som sagt på magkatarr, men börjar känna mig bättre och bättre för varje dag som går. Bara att få vara ute på andersnäset och ha familjen omkring sig gör så stor skillnad. Är så tacksam! Måste bara lära mig att inte fundera och oroa mig så mycket för framtiden, för allt löser sig.
Blir hemma hela veckan för att bli helt bra sen åker jag tillbaka till Umeå.

Igår fick jag träffa sara en Sväng. Vi fikade och plockade jordgubbar innan hon begav sig hem till Backe.
Idag har jag träffat Isabell och hennes fina mage. Fick till och med känna lilla livet sparka, helt fantastiskt. 

Nu ska jag sova och hoppas på att må helt bra imorgon!

/ mathilda



 

RSS 2.0