gör mig frisk

Förkylningen ger verkligen inte med sig och jag kan garantera att jag har feber.

Egentligen skulle jag ha varit ledig imorgon men hoppar in och jobbar 14-18 så att Elin kan åka till Skellefteå. Det gäller att sova så mycket som möjligt och hoppas på det bästa, men just nu känns allt negativt.

Har inget roligt att berätta egentligen, känner just nu att jag bara klagar. En rolig sak är att jag idag hängde undan en Haglöfs jacka på jobbet. Funderar starkt på att köpa den, annars kommer jag ångra mig och jag är i behov av en ny jacka.

Synd att det är långt till jul och min födelsedag. Sen första dagen på team sportia har min önskelista blivit lång. Det är så mycket jag vill ha och önskar att jag hade råd med allt, men icke. Köper jag jackan kommer jag nog vara nöjd iaf ett litet tag framöver.

/ mathilda





sjuk

Jag har varit sjuk stup i kvarten sen jag flyttade hit till Umeå. I höstas var jag jämt sjuk och det har bara fortsatt nu i vår.

Det började i måndags med att jag fick ont i halsen. Igår hade jag rinn snuva och feberfrossa, sen har det bara blivit värre. Mådde riktigt dåligt på slutet av dagen idag men fixade att stänga med elin som sedan så gulligt körde hem mig.

Just stunder när man är sjuk vill jag allra mest befinna mig hemma. Tycker inte alls om att vara sjuk och behöva ta hand om mig själv.

Jag längtar verkligen hem. Känns så konstigt när man alltid har spenderat sommrarna ute i stugan på andersnäset och alltid kunna åka på allt roligt som händer runt i byarna nu.
Denna sommar ser annorlunda ut när jag endast har två hel lediga helger kvar och vecka 29. Det är bara inse att man blivit stor och att det inte kommer bli som förut när man hade sommarlov.

Nu ska jag lägga mig för att sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon när jag vaknar.

/ mathilda

sova tack

Jag kan inte sova.

Klockan är alldeles för mycket just nu, och jag hade lovat mig själv att bli bättre på att gå och lägga mig.
Inget att göra åt när det verkligen inte går att somna.

Imorgon jobbar jag min sista dag på Hedvigs Hörna och det känns tråkigt vill jag medge. Kommer sakna stället även om jag varit less på sista tiden. Men nu har jag något nytt som väntar och jag hoppas även att hösten löser sig för mig. Hatar detta med jobb, varför ska det vara så svårt?

Har på sista tiden börjat fundera på att börja plugga. Det finns en hel del som jag skulle kunna tänka mig, men vet inte riktigt ännu. Ungefär två år skulle vara bra pluggtid men inte med för hårt plugg. Sedan vill jag att det ska innehålla praktiskt arbete. Någon som har nån ide?


/ mathilda




midsommar

Är hemma i hoting sedan två dagar tillbaka. Så otroligt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, träffa fina människor och må gott.

Igår var det midsommarafton, och som tradition blev det logen och dans på kvällen. Trots dåligt väder hade jag en trevlig och rolig kväll med fint folk.

Idag har vi en myspys dag här i stugan med film och godis. Blir grillning senare ikväll med familjen och släkten.
Imorgon är det söndag och jag måste bege mig mot Umeå för jobb igen. Tiden går snabbt när man är hemma, alldeles för snabbt. Men enbart två veckor tills jag får åka hem igen och då laddar vi för dundermarknaden.

Är glad över att jag har så fina människor vid min sida, ni vet vilka ni är! TACK!


/ mathilda





Söndag

Ännu en helg lider mot sitt slut. Tråkigt att helgerna går så fort, men det blir så när man endast är ledig söndag.
Helgen har varit på topp, blev utgång igår med fröken törnebring som alltid är lika roligt. En rätt lugn men trevlig kväll, som slutade med övernattning på elins soffa.

Sov bort halva dagen idag men hann ut på stan i ca två timmar innan vi begav oss mot media market. Elin skulle köpa iphone 4 i vitt men den fanns inte. Man kan få vänta upp emot ett år på att få den i vitt, helt sjukt.

Vi åkte vidare och käkade middag på Max och sen vidare till Frida för knytkalsa = vrålfika. Mycket trevligt men kanske lite för mycket onyttigheter idag, fast vem bryr sig?

Imorgon ska jag köpa nytt gymkort och börja ta tag i träningen på allvar igen, fy så lat jag varit sen jag kom hem från grekland. Kanske lite försent att börja jobba på beach 2011 men vi gör ett försöka iaf.

Ska nu ta och lägga mig för att orka jobba imorgon. Endast tre jobbdagar denna vecka sen får jag äntligen åka hem till mina nära och kära.


/ mathilda




Utekväll

Tillbringar kvällen med Elin Törnebring, vi dricker grekisk sprit kallad ouzo. Sjukt äckligt men sjukt kul!
Ses vi i dimman på TC ikväll?

/ mathilda

the edge of glory

Lady gaga hon kan det hon gör, älskar edge of glory!

Har jobbat som vanligt idag och var hemma till sju efter en snabbt stopp på systemet.
Vid åtta mötte jag upp Malin för en "avskedsfika" eftersom hon återvänder till Östersund imorgon. Känns trist att både hon och Emma lämnar umeå nu efter studenten.

Var hemma vid tio igen när jag fick tog ryck och började laga mat. Hatar att göra matlådor till lunch, därför tycker jag det är skönt att bara kunna ta fram ur frysen. Har hunnit med köttfärsås och biffar så det får räcka för ikväll tycker jag.

Imorgon jobbar jag 11-16 och sen vet jag inte vad kvällen bjuder på kanske utgång, kanske inte.

Hoppas alla får en fin helg!

/ mathilda


Jag vill bara tillbaka, skulle kunna bosätta mig i detta land!


Student

Idag firas studenten här i Umeå. Jag kan inte fatta att det är över ett år sedan jag själv stod där med mössan och skrek.

Hade gärna sett alla flak och fått lite goda minnen,  men har befunnit mig på ersboda för att jobba hela dagen. Jobbar även fredag och lördag sen en dags ledighet. Fick byta pass på hedvigs så jag kan åka hem till Hoting redan på torsdag. Ska bli så skönt att komma hem några dagar och bara vara.

Annars så ser helgen lugn ut än så länge jobb på lördag och sen kanske det lutar åt något roligt på lördagkväll :) Vi får se helt enkelt.

/ mathilda


En av mina bästa dagar!

vad gör man?

Jag känner mig grymt ledsen, man slutar som sagt aldrig att förvånas.

Dagen har varit seg men ändå helt okej. Lite folk gör att tiden går extremt långsamt men dagen fick sitt slut ändå. Direkt efter jobbet åkte jag och Elin till Tenton för att köra spinning. Nathalie från jobbet är spinningledare så vi passade på att träna lite. Grymt pass och grym ledare!

Svängde förbi på coop innan vi begav oss hem och jag har nu hunnit slänga i mig lite naturgodis. Tänkte ta mig en dusch och sedan försöka komma i säng i tid ikväll. Det har blivit alldeles för sena nätter för mig denna vecka, och det är inte okej.

Längtar hem som sjutton nu, har inte varit hemma på två månader och jag saknar min familj oerhört. Tur att det är midsommar nästa vecka så jag får åka hem och mysa med dem finaste.

/ mathilda


Bjuder på en härlig bild från helgen :)








Hemma igen, eller en vecka sedan

Dålig uppdatering har ni väll hört av mig förut?

Har tagit mig hem från grekland iaf och hunnit jobba en hel vecka. Nu tar vi nya tag och en ny vecka väntar.

Jag hade det helt underbart i grekland , det var precis vad jag behövde. Som alltid känns det overkligt när man väl är hemma igen och ska ta tag i vardagen. Men jag hoppas på att kunna åka ner ännu en gång innan sommaren är slut, men vi får se hur det blir med den saken.
Nu laddar jag om batterierna och ska jobba hela sommaren på team sportia och till hösten får vi ser vad som händer.

Annars var förra veckan en trevlig vecka. Träffade fina människor, agerade frisör och makup artist till emmas bal, spelade beach, sa hejdå till Moa som återvände hemåt, skrattade, busade och helgen bjöd på inflyttningsfest + krogen besök.

Jobbar denna vecka på team sportia och har nu endast tre dagar kvar på Hedvigs Hörna. Känns overkligt och trist men samtidigt kul med något nytt och chansen till nya möjligheter.

Ska hoppa in i duschen innan det blir till att sova!

/ mathilda


Regn

Idag regnar det, men jag grater inte for det. Har haft en fin vecka och jag kanner mig nojd.

Var igar och shoppade pa ett stort kopcentrum och vagar knappt kolla pa mitt konto nu. Blev tva par skor, linnen, parfym och nagra ringar.

Ikvall har Elsa balettuppvisning har i byn och efter det ska vi ivag och ata middag pa tavernan. Imorgon ar det dop for hela slanten och jag hoppas da att regnet haller sig borta. Sen gar varat plan hem till sverige vid halv fem pa mandag morgon.

Hade sett fram emot denna vecka sa mycket och nu borjar den na sitt slut. Har haft det helt underbart med fina familjen, synd att det gar sa fort.

Nu hoppas jag pa att sommaren 2011 hemma i sverige kommer bjuda pa mycket skoj och manga roliga minnen.




/ mathilda




Sol och bad

Tre dagar kvar av våran semester här nere i grekland. Väntan på att få åka ner går sjukt långsamt men tiden här nere går så sjukt fort.

Gjorde igår ett besök hos frissan här i byn för att göra slingor. Betalade endast 30 euro, det är konstigt att det kan skilja så mycket i pris. Hon höll på att svimma när jag berättade att jag sist i Sverige betalade 1600 kr för klippning och slingor.

Idag bjuds det på lika fint väder som det gjort hela veckan. Ska iväg och sola och bada några timmar innan jag följer med Gia till grannbyn för att fixa naglarna. Sedan ikväll ska det shoppas för fulla muggar på Cosmos.

Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det toppen!

/ mathilda

RSS 2.0