Torsdag

Jag körde mamma, pappa, Emilia och Philip till flyget igår. Dem åkte till Grekland men jag är inte bitter. Självklart hade jag också velat följa med, men jag har ju faktiskt redan haft min semester.

Har hunnit jobba två dagar och idag är jag ledig. Tänker tillbringa dagen med min käraste och ett pass på iksu är inbokat.

/ mathilda


Det roliga är slut

Umeå nästa. Sitter på tåget på väg till Arlanda för att sedan ta flyget mot norr.

Känns både skönt och jobbigt att åka tillbaka. Har haft två helt underbara, perfekta lediga veckor och jag känner mig laddad för att börja jobba igen.

Skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Finns självklart inget bättre än att skippa ställa klockan på morgonen, men jag känner mig nöjd.

Mjuk startar denna vecka med jobb tisdag och onsdag. Är ledig torsdag och jobbar sedan hela helgen.

Måste erkänna att jag faktiskt börjar längta tills det blir riktig höst.


/ mathilda



Har det bra

Sitter i bilen från Stockholm till Norrköping.

Åkte ner i fredags och har haft en riktigt bra helg. Igår var vi på Grönalund hela dagen och kvällen. Blev som barn på nytt men insåg att lustiga huset inte var lika roligt som för tio år sedan. Åkte Insane och hade en nära döden upplevelse. Jag var livrädd!

Har åtta dagar kvar av min semester och jag är glad att få tillbringa dessa dagar nere hos Filip. Kolmården, kräft fiske, paddling och en massa annat roligt väntar.

Saknar alla fina hemma i Umeå!


/ mathilda






Semester

Typiskt mig att verkligen se fram emot en sovmorgon och sen vakna 7.00. Jag har semester nu i 16 dagar och det känns så fruktansvärt bra. Känns skönt att åka iväg från Umeå ett tag. Kommer dock sakna alla fina vänner! Drar till Härnösand vid tio tiden idag och imorgon åker vi hem till kära Hoting :) / mathilda


Två dagar kvar

Fyra veckor har gått galet fort. Tiden jag har gruvat för är förbi. Filip är äntligen tillbaka i Umeå och imorgon jobbar jag sista dagen och sen väntar två veckors semester. Kommer börja ledigheten med en helg i Härnösand. Emil har bjudit in oss till bro öppningen och det kommer bli toppen. På söndag åker vi hem till Hoting och tillbringar några dagar i stugan med familjen. På torsdag beger vi oss ner över mot huvudstaden där det väntar en helg med en massa roligheter. Blir alldeles till mig av tanken på Grönalund. Jäklar vad det ska åkas karuseller!! Sedan på söndag åker vi ner till Filip och hans familj. Har bokat in Kolmården eftersom jag aldrig varit där och sedan har vi planerat en kajak utflykt. Längtar som en tok tills vi sätter oss i bilen och åker ner. Puss på livet! / mathilda


RSS 2.0