grekland

Ar i grekland och har det helt underbart.

Var framme vid halv tva i natt och somnade som en stock val hemma hos fina slakten.
Dagen har spenderats vid poolen pa hotell Four season, och vadret har varit pa topp.
Imorgon aker vi ivag till Halkidiki for att tillbringa fyra dagar vid havet och bara umgas med varandra.
Pa sondag ar det dop for den lilla prinsen som vi fatt i slakten, och jag kan lova er att han ar det sotaste jag sett i hela mitt liv.

Jag har det ratt bra kan man saga och tanker fortsatta njuta tills vi aker hem.

/ mathilda


packa

Äntligen är vi inne på veckan jag väntat på. På lördag sticker jag med min familj till grekland och ska enbart njuta och må gott i 8 dagar.

Har börjat packa smått ikväll men tänker fortsätta imorgon istället, ger upp och ödslar tid här istället.
Åker till sundsvall redan på torsdag kväll och umgås med kusinerna innan vi beger oss på lördag. Tänkte försöka hinna förbi ikea på fredag och det kan ju bara sluta på ett sätt, alla pengar försvinner. Har lovat mig själv att försöka vara duktig att spara men det går inte så bra.

Dagen har varit bra och händelserik. Som ni alla vet har jag börjat jobba lite extra på team sportia och dem vill även ha mig i sommar. Därför ställdes jag igår inför ett val som jag själv tyckte var lite trist. Från början trodde jag att det skulle funka med att kombinera Hedvigs och Team Sportia, men inte det. Har därför bestämt mig idag för att lämna Hedvigs och jobbar nu juni ut sen säger jag hejdå. Känns jätte trist att lämna eftersom att jag varit där sedan jag flyttade hit och fått kontak med många fina människor. Men självklart vet jag att dem kommer finnas hos mig ändå. Har insett att jag måste lyssna på mig själv, vad jag vill, vad jag känner och vad som är bäst för mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova!


/ mathilda


John blund

Har verkligen ingen ork till att skriva idag, men berättar iaf att jag lever.

Helgen har varit toppen med utgång fredag och lördag. Har även jobbat hela helgen och tror att John Blund besökte mig redan klockan tre idag. Jag har och hade verkligen svårt att hålla ögonen öppna sista timmen.

Ett diskberg från igår har tagit upp all plats i köket men jag orkar inte, fast jag vet att jag måste. JOBBIGT!

Jag har ställt fram resväskan och ska imorgon börja packa, på lördag smäller det.

Ne nu håller inte detta längre, sängen nästa.


/ mathilda



broarna runt

Klarade mig igenom broarna runt och känner mig nöjd med tiden. Skulle vilja springa nästa vecka för att kanske kunna förbättra tiden men tyvärr så jobbar jag då.

Vädret växlar verkligen hela tiden här i Umeå. Började cykla till jobbet idag och det tar ca 30 min. Först började det små skvittra, sen blev det hur fint som helst men i slutet kom världens regnskur och jag var genomblöt när jag kom fram.

Det är som sagt jobb som gäller nu hela tiden och jag har därför inte så mycket roligt att dela med mig. Längtar fortfarande lika mycket till nästa vecka när vi börjar vår resa till grekland. Jag hoppas bara på att vi kommer få bra väder.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig. Spinning imorgon klockan 07.00 var det tänkt :)

/ mathilda



Tungt

Idag har livet varit allmänt tungt för min del. En hel del hemskheter har hänt i min omgivning på senaste tiden som satt sina spår, och idag var det extra jobbigt. Tur jag har fina människor omkring mig!

Jag saknar min familj jätte,jätte mycket just nu. Jag ängtar tills nästa lördag när jag sitter i bilen tillsammans med dem påväg ner till stockholm och arlanda.

Jobbar nu 12 dagar i rad och sen väntar ledighet. Hela denna vecka kommer jag befinna mig på team sportia och nästa vecka är jag åter på Hedvigs.

Ska vänta på att tvätten hinner bli klar innan jag lägger mig för att sova.

/ mathilda 

 


Helgen

Efter alla hemskheter i torsdags fick jag ändå en riktigt fin helg.

Fredag som är min lediga dag bjöd på mycket. Hämtade ut pass, gjorde stan med Moa, tränade och sedan blev det middag på Allstar med Moa och Elina. Efter middagen taggade vi till och stannade kvar på allstar och det blev som sagt utgång. Kvällen kunde inte ha blivit bättre, för med bra sällskap och bra musik finns det inget att klaga på. Jag hade super kul och ångrade mig lite på lördagmorgon men insåg sen att det vare värt.

Lördag jobbade jag på team sportia 10-16 och sista timmen var riktigt seg men jag fick som sagt skylla mig själv. Cyklade sedan till Moa för middag, en liten tupplur, godis och självklart eurovision. Tyvärr orkade varken jag eller Moa hålla oss vaken genom röstningen men hur kul är det inte att sverige blev trea?

Sen har vi då söndag och även idag bjöds det på jobb. 12-16 jobbade jag  och dagen gick fruktansvärt fort trots lite folk. Cyklade sedan hem och har inte fått mycket gjort ikväll. Ska faktiskt ta och krypa ner i sängen och försöka sova. Sömn är verkligen det jag behöver nu känner jag.

Tyvärr kommer det mer problem, känner att det inte går så bra för mig just nu.Jag kan varken logga in på facebook eller internetbanken längre. Är det någon snäll som vet vad detta betyder? Det kommer upp en ruta när jag försöker logga in och där står det:

Säkerhetscertifikatet som presenteras av den här webbplatsen har gått ut eller är inte längre giltigt. Problem med säkerhetscertifikatet kan tyda på att någn försöker lura dig eller snappa upp data som du sänder till servern.

Skulle bli jätte glad om jag fick hjälp!

/ mathilda 


träning

Tanken var att jag och Malin skulle köra broarna runt ikväll men malin fick förhinder. Alltså tar vi igen det nästa vecka hoppas jag. Istället blev det spinning en timme och sen en promenad med anna i det fina vädret.

Dagarna går segt på Hedvigs nu när solen lyser. Jag förstår självklart att ingen vill sätta sig i en galleria när det är strålande sol och riktig sommarvärme  ute.

Jag jobbar imorgon och tänker direkt efter jobbet cykla till Pauline och få träffa henne efter alla omständigheter. Man får sig verkligen en tankeställare när en nära drabbas va något fruktansvärt som detta.

På fredag är jag ledig och ska försöka njuta av vädret om det fortfarande håller i sig vill säga. Sedan är det jobb både lördag och söndag uppe på team sportia. Dem ville även ha mig fyra dagar nästa vecka och det glädjer mig.

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen :)

/ mathilda



<3

Min helg

En fin helg har nått sitt slut.
Utgång i fredags, jobb heeeela långa lördagen från 12.00-01.00, söndag= vilodag.

Dagen har varit toppen med bästa ord. Började dagen med en fika på stan med anna. Vi strosade även runt lite på stan och jag syndade igen. Vad ska jag göra med mig själv? Kommer till detta senare. Mötte sedan upp Malin för ett träningspass, och då menar jag träningspass. Intervallträning på hög nivå kan jag medge, men skönt är det nu efter och på onsdag satsar vi på broarna runt. Sen blev det middag med Emma och även bio på det. Vi såg Water for elephants och jag måste be er se den för den var helt underbart bra.

Kom hem för ungefär en halv timme sedan och måste hänga upp tvätten innan jag beger mig mot sängen, jobbigt,jobbigt.

Åter till att jag syndat igen, fy Mathilda. Anna var så fin idag i långklänning och jag var då tvungen att testa en liknande på hm. Den var så skön att ha på sig och jag tror att den kan bli riktigt bra både i grekland och i sommar, eller vad tror ni? Den är iaf min nu och jag hoppas jag kommer få använda den flitigt i sommar.

Nu ska tvätten hängas och sen blir det sova :)

/ mathilda








syndat

Jag har lovat mig själv att inte handla nått nu innan resan, ska försöka spara mina pengar. Men det är ju lättare sagt än gjort om man heter Mathilda Strandh.
Igår syndade jag men har ännu inte dåligt samvete för att jag älskar mitt nya halsband, har letet efter ett sådant i evigheter nu.

Jag ska om en timme iväg på möte sen ska jag iväg och fixa pass. Sen blir det till att möta upp malin på stan och bara njuta va ledigheten.

Ha en fin fredag!

/ mathilda




helgen

Jag är ledig imorgon och det känns sjukt bra ska jag säga. Har lite små saker som ska göras på stan först möte 11.30, fixa pass till grekland, hitta en ny bikini, gå på systemet och sen försöka hitta på en bra middag till kvällen. Blir en tjejkväll imorgon med malin, andrea och sandra. Först middag och sen utgång för att dansa sönder fötterna, jag tycker det låter som en bra fredag.

Annars så ser helgen rätt lugn ut, jobbar på lördag och ledig på söndag igen.

Hoppas all får en fin helg!

/ mathilda




Tisdag

Vart tog våren vägen? I lördags när vi grillade höll jag verkligen på att frysa ihjäl, och det blir bara värre. Trodde att våren/sommaren var påväg när det bjöds på så fint väder under påsk helgen men tydligen inte.

Åkte upp till team sportia innan jag började jobba för att köpa mig ett par nya löparskor och gick 1200 kr fattigare därifrån, men värt vare. Har hunnit inviga skorna och jag älskar dem, och syns det gör jag också.

Dagen har varit lugn och skön på jobbet. För mig gjorde det inget när tröttheten börjat ta över min kropp. Har sovit sjukt dåligt den sista veckan och känner att det börjar bli jobbigt. Hoppas på förbättring och att tröttheten ger med sig.

Imorgon är det jobb på team sportia som gäller vilket känns jätte kul. Annars rullar veckan på som vanligt och jag räknar ner dagarna tills vi åker till Grekland.

/ mathilda


Upp och ner

Både roliga och tråkiga saker har hänt i mitt liv den senaste tiden.

Jag tänker enbart gå in på det roliga och berätta att jag fått börja jobba på Team Sportia här i Umeå och det är så fruktansvärt roligt. Den 28:e maj åker jag med familjen ner till grekland och spenderar åtta dagar där nere med mina fina släktingar. Det vankas även dop eftersom vi fått tillskott i släkten så lille killen ska döpas. Jag har så fina och fantastiska vänner och jag är så tacksam över att dem finns vid min sida. Idag ska jag äntligen införskaffa mig ett par nya löparskor.

Jag känner att både jobb och en resa kom precis vid rätt tid, det känns så skönt att få byta miljö ett tag. Men ännu är det fyra veckor kvar så då återstår jobb och åter jobb.



/ mathilda





Valborg

Hade en riktigt trevlig kväll med fina människor, skratt, galenskap och dans!






RSS 2.0