Glad

Jag är så otroligt glad! Sitter i bilen tillsammans med Filip och pappa på väg hem till Hoting.

För det första ska det bli jätte skönt att komma hem och för det andra har jag en hel ledig helg. Lycko mig!!
Jag har nämligen inte haft en ledig helg sedan min semester, alltså mitten av augusti.

Hoppas alla får en fin helg, det kommer jag få :)


/ mathilda


Någon som kan hjälpa mig?

Skulle vilja göra om lite på bloggen. Någon vänlig själ som känner sig manad att hjälpa mig? :)


Celsius

Idag testade jag för första gången Celsius med tips från coachen (Soorai). Toppen resultat och det får bli en ny favorit. Så ni som inte testat, TESTA!

Klev upp 05.45 och befann mig på Iksu 6.30. Kan säga att det är inte många gånger i mitt liv jag kommer befinna mig där vid den tid punkten, men idag blev det så. Började nämligen jobba 8.30.

Körde axlar, triceps och bröst vilket nu har resulterat till nån typ av muskelsträckning (tror jag). Har sjuk smärta vid ena skulderbladet och in mot ryggen.

Tänker med gott samvete nu krypa till sängs och sova.


/ mathilda


Tills jag inte orkar mer

Maxtestet är gjort och jag känner mig grymt nöjd. Trots min förkylning kände jag mig stark och gjorde mitt bästa.

Ska tillbaka om nån vecka för att ta nya blodprover. Mitt blodvärde var lågt och jag måste börja få i mig mer järn.

Det är sjukt intressant att få se hur sin egen kropp fungerar och vad den består av.

Känner mig slut i kroppen och tänker strax gå in och avverka dem sista timmarna på denna jobbfredag.

Ikväll kommer Moa över på middag, mysigt!

/ mathilda


Sju

Klockan är bara strax efter sju och jag är vaken. Vad hände?

Pappa kom till mig igår kväll. Vi åt middag, tvättade bilen och pratade. Han skulle iväg nu och jag kan inte somna om. Istället tar jag för en gångs skull vara på min morgon. Tvättar lite och en lång frukost framför tv:n. Jag börjar jobba 9.30.

/ mathilda


Varje dag är en gåva

Fick en tanke idag som jag haft många gånger den senaste tiden. Ta vara på varje dag, var glad över allt du har och tänkt inte på allt du inte har. Jag är frisk och har så många fina människor omkring mig. Jag är så otroligt lycklig! Själv kan jag väldigt ofta klaga över så lite, och det gör mig så arg på mig själv. Man måste ta vara på allt, jag har lovat mig själv det.

Jag har precis kommit hem efter mitt andra träningspass idag. Körde spinning vid lunchtiden och ikväll följde jag med Nathalie till gymmet.

På fredag är det MAX test på Iksu som gäller för min del. Alla vi i personalen på TS ska iväg och antingen cykla eller löpa ett MAX test. Jag har valt att cykla eftersom att jag gillar det mer än löpning. Testet kommer starta med en scanning av hela kroppen där det kommer mätas fett, skelett mm. Sen är det själva konditionstestet där det gäller att cykla tills det inte går mer. Var tredje minut kommer det bli tyngre samtidigt som det gäller att hålla samma hastighet hela tiden. Under tiden kommer prover tas och jag är sjukt nervös. Även fast jag vet att det inte är farligt känns det lite obehagligt att köra tills det inte går mer. Funderade på detta idag under spinningen. Det är skillnad på att ta ut sig och köra tills kroppen inte pallar mer. Aja, jag kan inte göra mer än mitt bästa ;) Lovar att återkomma med resultat efter fredagens test.

Imorgon kommer pappa hit och jag längtar. Alltid lika roligt att få sällskap :)

Ska hoppa in i duschen nu och sen fixa matlåda inför jobbdagen imorgon.

/ mathilda





Göteborg

Haft en fin kväll med Nathalie och Angelica på kafé Göteborg :)

Ligger helt utslagen i sängen och tänker faktiskt ta och sova. Min andra lediga dag av tre är gjord.

Blev ett spinning pass i morse innan jag åkte hem till mig och käkade lunch. Har sedan bara tagit det lugnt och kikat på film. Umeå bjöd verkligen inte på nått energi givande väder idag.

Vid 18 tiden mötte jag upp Moa för ett Cardio pass. Fy helvete säger jag! Skönt nu så här efteråt. Jag kommer sova som en prinsessa i natt.

Puss på livet!

/ mathilda


Iksu spa

Gav Filip presentkort på iksu spa i julklapp. Har aldrig blivit att vi tagit oss iväg. Men idag befinner vi oss här :) Jag har varit iväg på klassisk massage och Filip är iväg på Hot Stones massage just nu.

Vi har varit här sedan 11 i morse. Blev först ett styrkepass och sedan en lunch. Jag ligger helt däckad i en av solstolarna vid bassängen. Det krävs inte mycket för att jag ska somna nu.

Igår kväll var jag och besökte Moa och Joel. Vi hade en riktig mys kväll! Är så glad att Moa äntligen är tillbaka i stan. Nu är allt som vanligt igen :)

Hösten är verkligen här. Det börjar bli riktigt kyligt på kvällarna och träden har börjat tappa sin gröna färg. Jag välkomnar den med glädje efter en piss sommar som denna.


/ mathilda


RSS 2.0