Hejhej

Jag lever men det är kanppt.

Har sjuk träningsverk. Jag fick tydligen fler muskler igår efter träningen, eller så visste jag helt enkelt inte att dem fanns där. Gissar på andra alternativet.

Jobbar tills på fredag och ser sen framemot en ledig helg.

Allt rullar annars på i vanlig ordning.

/ mathilda


Im alright

Jobb, träna och sova är vadmitt liv består av nu.

Har inget roligt att berätta egentligen, men kände för att skriva några rader. Har jobbat 8.00-18.00 måndag och idag och det känns. Jag som varken är van att jobba så många timmar eller kliva upp tidigt på morgonen kände mig idag rätt trött. Vilken vekling jag är, men det står jag för.
Stor trivs iaf med mitt jobb och det gör att dagarna blir så mycket lättare. Hade imorse dansbandsafton innan öppning och jag måste säga att det gjorde min dag.

Bleven sne kväll igår vilket idag resulterade till en trött mathilda. Mamma och Camilla var på besök och vi var och såg Jägarna 2. Kan rekomendera er som inte sett den att göra det, grymt bra. Var hemma vid halv tolv och då skulle jag duscha och sen fixa matlåda så var inte i säng förän vid ett. 5 timmars sömn är alldeles för lite för mig, därför ska jag nu hoppa in i duschen och sen gå till sängs.

Var iväg och tränade med Nathallie ikväll. Först spinning + core i 30 min, och jag kommer välkomna träningsvärken imorgon.

/ mathilda





Så var det söndag igen

Min helg har varit toppen, verkligen toppen.

Har varit ledig i två dagar och lediga dagar så så fruktansvärt fort att det är läskigt.
Igår åt jag middag hos Soorai innan vi begav  oss till Ola på förfest. Träffade även Johan och Martin. Det är alltid lika kul när man träffa folk hemifrån. Sedan blev det Corona och kvällen var verkligen grym. Mycket folk och bra musik!

Idag har det inte blivit många knop gjorda kan jag säga. Vaknade vid nio har sedan dess legat på Soorais soffa med godis och film. Kom hem ikväll vid åtta tiden och ska nu lägga mig för att sova.

Börjar jobba åtta imorgon bitti när vi ska fixa på lagret. Sedan kommer mamma och Camilla hit och gör mig sällskap tills på tisdag. Vi ska imorgon gå och se Jägarna 2 och ha det riktigt mysit.

/ mathilda


En fin toalettbild från igår, pusss!!


Nu jävlar

Har lovat mig själv att börja träna på morgonen. Detta har jag sagt rätt länge och det håller väll ungefär en vecka som längst. Vad är då problemet? Jo det ska jag förklara, det är mycket enkelt. Fröken Strandh tycker om att sova, så det har rätt ofta blivit att jag stängt av larmet när det ringer och sen fortsatt sova istället.

Har verkligen ingen bra relation till sömn just nu, jag sover för mycket. Speciellt nu när jag varit ledig i två veckor då har jag kunnat sova hur länge som helst.

Men nu har jag lovat, verkligen lovat mig själv att ta tag i detta. För hur skönt är det inte att komma hem efter jobbet och veta att man redan har tränat? Ingen ångest när man helt enkelt inte orkar för då är det redan gjort.

Jag älskar såklart att träna men jag är nog inte ensam om att man ibland helt enkelt inte har motivationen efter en hel dags jobb.

Så imorse ringde klockan och jag steg upp och tog cykeln till Träna för ett spinningpass. Alltid lika skönt när det är gjort och alltid lika roligt när det är bra musik och en bra instruktör.

Imorgon står klockan på 06.15 och jag tänker då inte stänga av larmet och fortsätta sova.
Ska därför vara duktig och faktiskt krypa ner i sängen och sova nu.


/ mathilda





The city

Jag verkligen älskar att vara hemma i Hoting. Tycker alltid att det är lika jobbigt att säga hejdå och åka, men när jag väl kommit in i vardagen här i Umeå igen funkar det rätt bra också.

Började dagen med massage och det behövdes. Min rygg bestod enbart av knutar och hårda partier. Men nu känns det mycket bättre även om ryggen är lite öm.

Promenerade sedan i regnet till mamma som håller på att storstäda huset innan vi kan flytta hem från sommarstugan. Hjälpte henne så gott jag kunde och hann sedan inte med så mycket mer innan det var dags att åka med bussen.

Landade precis hemma i lägenheten och ska fixa nått att få i magen innan det är till att sova.

Ska imorgon upp på jobbet mellan 9-11 för att få koll på Elins ansvarsområden innan hon opererar sig. Sedan på torsdag börjar allvaret på riktigt. 10-18 kommer vara mina arbetsdagar framöver och jag ser verkligen framemot detta :)

Är så glad över att jag har min familj och mina vänner vid min sida, utan er är jag ingenting!


/ mathilda






Snart fredag

Jag har fått finbesök över natten. Sofia kom hit ikväll med sushi och nu har vi gjort inpackning i både mitt hår och ansikte.

Jobbade tre timmar idag sen åkte jag hem och somnade på sängen. Vaknade som tur var och hann iväg till tränngspasset. Körde afro power dance idag, och vilken energi det ger!

Imorgon är det torsdag och sedan är det fredag. På fredag jobbar jag hel dag på Team Sportia och sedan har jag och tjejerna planerat middag hos mig, vilket kommer bli toppen.

/ mathilda

Såhär vacker kan man vara en onsdagkväll!


Shining light

Underbar dag.

Började dagen med en brakfrukost hos Pauline, kollade tv och bara myste på innan det var dags att ta tag i dagen. Hade hellre stannat inne idag och bara tittat på film. Vädret är verkligen inte roligt när det regnar och blåser hela tiden.

Cyklade in till stan vid halv två för att klockan två befinna mig på ONLY för intervju. Känner mig nöjd med mig själv och hade ännu en gång en bra magkänsla när jag gick där ifrån. Nu är det bara att hålla tummarna, detta skulle vara en dröm för mig. 

Träffade Soorai och vi åt först sushibuffe och sedan satte vi oss på Waynes för kaffe och en massa prat. Hann även in en sväng på Invito för att säga hej till Elin och Nathalie innan jag begav mig hemöver.

Kom hem vid elva och nu ska jag sova för att orka med dagen som kommer. Jobb på dagen, träning och sen ska jag träffa Sofia.

Jag längtar ihjäl mig efter min familj och längtar tills jag befinner mig hemma igen.
Ibland önskar jag att hem fanns bara runt husknuten.


/ mathilda




Brighter than the sun

Fick jobba idag, skönt men andra ord. Blir helt galen på att inte ha något att göra på dagarna, men snart blir det ändrig.

Har nyss kommit hem från TRÄNA och ska nu snabbt hoppa in i duschen innan jag beger mig mot Ica. Ska möta upp Pauline och handla frukost för imorgon. Ska sova hos henne i natt och imorgon ha mysfrukost i flera timmar framför tv:n. Eftersom att jag fortfarande inte har fått igång min tv ska det bli rätt så lyxigt för mig. :)

Ska sedan ladda upp inför arbetsintervju klockan två och jag drömmer verkligen om detta. Är så glad över att jag bara fått chansen att komma dit, bara de är en erfarenhet. Sedan är det att träffa Soorai för en sväng på stan och sen Sushimiddag.

Nej nu måste jag skynda.

Jo, stötte på Kenza påväg hem från jobbet idag. Det är inte varje dag man gör det, och shit vilken vacker människa :)


/ mathilda




Fredag

Man slutar aldrig förvånas över hur livet går upp och ner.
Tisdag och onsdag var två dagar som både var negativ och positiv i mitt liv. Har nog aldrig känt sån panik över något samtidigt som jag på samma gång blev så otroligt lättad.

I onsdags fick jag råd av Sofia att gå in på ONLY för att dem sökte folk till sin butik. Idag efter träningen hade jag ett missat samtal från dem och ringde genast upp. Fick dock inget svar men valde att besöka butiken igen för intresse. Blev tillfrågad om jag var intresserad av en intervju och tackade självklart ja. På tisdag ska jag dit för intervju och sedan är det bara att hålla tummarna.

Jus nu vill jag bara säga PUSS på livet!

Dagen i sig har varit lika fin som igår. Fika med Soorai, besök på systemet, träning, myskväll med Sandra och nu sitter jag med en ansiktsmask som ska tvättas bort innan det är dags att sova.

Imorgon är det party på hög nivå. Jag och Soorai har under veckan pepprat varandra med sms, facebook chatt mm på hur taggade vi är. Corona har premiär och vem vill missa det? Följer med Soorai hem efter att hon slutat och där blir det sedan middag innan vi beger oss mot My. Hoppas på en kanon kväll med mycket dans och skratt.



Ha en fin helg!


/ mathilda



Torsdag

Det är rätt soft att vara lite ledig så här i början på hösten. Sover ut på morgonen, käkar lååång frukost, går och tränar och sen har man ändå hela dagen på sig att göra vad man vill. Fast jag kan redan nu säga att jag längtar tills jag får jobba igen.

Min dag har varit bra. Vaknade vid elva och hade tänkt cykla till träna för att köra body pump men insåg ganska snabbt att afro dance passet igår gett resultat= SJUK TRÄNINGSVERK! Valde därför att vila idag och tar nya tag imorgon.

Gjorde mig iordning för att möta upp Andrea på stan och göra ett besök på banken. Vi lunchade och avnjöt sushi, drack kaffe på gamla jobbet innan jag fick den fantastiska iden att gå och klippa mig. Hade tänkt vänta tills jag åker hem för att boka tid hos Cecilia men vet inte när det blir, därför valde jag att göra det idag. Gick in på Clip och fick hjälp direkt. Känner mig nöjd än så länge, det blir kortare och kortare för varje gång nu men huvudsaken jag trivs.

Efter middagen cyklade jag till Elin för en myskväll med film och tjejsnack. Har precis kommit hem igen och sitter nu med en kopp Tutti Frutti te som jag köpte av Pauline idag.

Hoppas alla haft en lika din dag som jag.

Imorgon är det fredag och då är det fika inplanerat med Soorai och sen får vi se vad kvällen bjuder på :)


/ mathilda


Vilken vecka

Kände i tisdags att Gud måste ha något emot mig, men tanken vände rätt snabbt.

Som jag nämt tidigare var tanken att jag skulle börja jobba på SB Nord, ett telefonförsäljnings företag i Umeå. Hade första utbildningsdagen i tisdags och mer blev det inte. När man verkligen känner panik och inte vill något tycker jag inte heller man ska utsätta sig själv för det. Så kände jag när jag kom hem på tisdag eftermiddag, JAG VILL INTE DETTA! Hade verkligen panik över tanken på att jag MÅSTE, hade inget annat jobb förutom helgerna på Team Sportia, men det kan man inte leva på.

Ringer iaf personalchefen på Team Sportia för att kolla schema framöver. Maggan meddelar då att Elin precis varit in och berättat att hon fått operations tid den 15 september och då kommer dem behöva mig för att ersätta Elin, och Elin har en heltid. Hur bra är inte detta? Det kunde inte heller komma mer lägligt.

Jag ringer genast SB Nord och tackar för mig. En sak är säker att telefonförsäljare kommer jag aldrig bli, haha.

Så nu har jag "semester" i två veckor innan det blir en fullspäckad höst på Team Sportia, lyckliga jag!

/ mathilda






RSS 2.0