Träningsverk från helvetet

Har tagit rekord i träningsverk. Grattis till mig! Helvetet rent ut sagt, jag kan inte röra mig.

Hade tänkt mig en tur på skidorna idag men det får bli en annan gång. Jag och mamma har varit ute och promenerat med familjen Bergmans hundar i två timmar idag, det fick räcka. Härligt väder och jag älskar Norrland när det bjuds på sol :)

Har haft fröken Appelqvist på besök idag. Brun och fin var hon efter två veckor i Egypten. Jag vill också!!

Blev en snabb resa hem denna gång men jag njuter av varje sekund. Ikväll ska jag mysa med lillasyster och imorgon åker jag till Umeå.

/ mathilda


Inlandet

Jag är på väg hem till familjen för en snabb visit. Kändes grymt trist att sätta sig på bussen en så fin dag som denna, men nu börjar det bli mörkt och jag ca en timme kvar till Hoting.

Startade dagen med ett benpass på Iksu med min kära pojkvän. Trodde att jag skulle kunna åka längdskidor imorgon men just nu känns mina ben helt döda. Självklart är det bra eftersom att träningen tog, men jag vet hur fruktansvärt det är att ha träningsverk i ben och rumpa. Får sluta klaga, det är ju verkligen den bästa smärtan också :)

Tänker åka och hälsa på Sara i backe på en gång jag kommer hem. Har fortfarande inte hunnit se hennes lägenhet som hon flyttade in i december.

För att sysselsätta resan har jag lyssnat på melodifestivalen låtarna. Måste säga att Loreen och hennes låt är grym, jag älskar den!

Blir hemma till onsdagmorgon då återvänder jag till Umeå för min sista lediga dag på denna vecka och taggar för bodycombat med tjejerna.

Jag saknar redan Filip och jag träffade honom för fem timmar sedan, Pusskram!

/ mathilda





En fin onsdag

Har precis landat hos Filip och är nöjd över att slippa sova själv i natt.

Dagen har bjudit på sovmorgon, ledighet, sushi, fika, bodycombat och som avslutning på kvällen scones bakning med Soorai, Sofia och Moa :)

Kommer ha rejäl träningsverk imorgon vill jag lova, men bodycombat var verkligen en av dem roligast gruppträningar jag provat. Jag rekomenderar alla att testa!!

Har som sagt haft min lediga dag och nu väntas jobb i fyra dagar. Inga planer är lagda för helgen. Jag tänker bara ta det lugnt och umgås med Filip, vilket enligt mig är det bästa!

Sov gott, det ska jag göra :)



/ mathilda


Underbara dag

Dagar som denna är helt fantastiska. Tänk om alla dagar kunde bjuda på sol :)

Jag sitter på bussen till jobbet och har precis ringt till länstrafiken och klagat lite. Tredje gången igår som bussen bara kör förbi mig uppe vid bruksvägen. Sjukt irriterande när man bara vill hem eller har en tid att passa.

Är ledig imorgon. Ska träffa Soorai för lunch innan vi sedan ska iväg på iksu med Moa och Sofia för att köra bodycombat. Hej träningsverk!! Ska faktiskt ta och byta gym nu när det blir ny månad. Iksu ska få bli mitt nya hem är tanken, laddad till tusen.

Försöker hitta mig en lägenhet närmare jobbet och skulle vara väldigt tacksam om någon ville höra av sig om ni hör något. Trivs bra i min lägenhet på teg men känner att det ligger för långt bort från jobbet mm.

/ mathilda



Ledig

Har tagit helg efter en kort jobb vecka men det är jag värd. Helt slut i kroppen och tänker få mig lite sömn och ladda batterierna för morgondagen. Imorgon blir det klackarna i taket på Allstar med bästa sällskapet.

Ska efter fyra veckor äntligen få träffa Moa igen :)

/ mathilda



Onsdag

Ingen missade att det var alla hjärtans dag igår va? Det går inte direkt att missa, vilken hysteri.

Jag och Filip hade en lugn hemmakväll med god mat och en massa mys. Denna människa gör mig så otroligt lycklig!!

Jobbar idag och ska strax tillbaka till arbete efter en timmes lunch.

Har en ledig helg att se fram emot i helgen. Just nu känns det super eftersom jag inte varit ledig en helg sen en månad tillbaka.

En utgång är planerad på fredag men sen tar vi helgen som den kommer. Hoppas på bra väder, som i söndags vore underbart :)

/ mathilda



Helg

Har haft en toppen vecka med ledighet både måndag och torsdag. Nu väntar jobb i helgen :)

Min fredag ser lugn ut. Sitter på bussen in till stan och där ifrån tänker jag ta mig till träna. Körde benpass med Filip igår så träningsverken är på topp, får se hur det går.

Jag har sådant lyckorus och sån energi inom mig och jag är så glad över att jag har så fina människor omkring mig som ger mig denna energi.

Idag har jag saknat min familj hemma i hoting extra mycket. Önskar att dem fanns närmare och att vi hann ses oftare. En extra saknad efter min bror!

/ mathilda



Trött tjej

Klicka är inte ens tio men jag tänker ändå säga god natt.

Somnade inte förän vid halv fem inatt och sen upp halv nio, detta resulterade till en rätt så trött mathilda idag.

Kvällen igår var bra med god mat och dryck som avslutades på Allstar där vi dansade sönder både golv och fötter.

Imorgon kommer Filip äntligen hem och ingen är gladare än jag. Dock kommer dem hem sent så får vänta tills måndag innan jag får mysa med den bästa!!

God natt :)


/ mathilda



- 22

Hade glömt hur kallt det är när termometern visar - 22. Glad är jag att jag inte befinner mig hemma i Hoting där visar det - 33.

Det är fredag och jag sitter på bussen på väg till jobbet. Börjar 12 idag så jag har hunnit med både en sovmorgon och tvättat under morgonen.

Ikväll är det planerat utgång med flickorna på Allstar. Först ska vi äta sushi och förfesta hos Elin :)

Annars bjuder helgen på jobb både lördag och söndag för min del. Filip är i Hemavan och jag saknar han enormt mycket, men får vänta tills på måndag helt enkelt.

Ha en fin helg :)

/ mathilda



RSS 2.0