Regnet det bara öser ner

Vad är detta? Imorgon är det 1:a december och här i Umeå har snön fortfarande aldrig lagt sig på marken.

För en timme sen öste regnet ner och nu är det solen som lyser.
Jag ber om att få åtminstone lite snö, snälla.

Förutom att det inte är någon snö är jag sjukt nöjd med livet ändå :) Har fått några dagar extra ledigt över jul och det känns toppen.

Nu väntas jobb i 3 h och 30 min till sen gör jag kväll :)


/ mathilda


Julkänsla

Jag har äntligen börjat få lite julkänsla.

Åkte igår hem till hoting för att spendera helgen med familjen. Innan vi paserade Åsele började jag skymta snö och det gjorde mig så glad.

Tyvärr är det inte alls mycket snö här hemma men det finns tillräckligt för att få lite julkänsla.

Idag träffade jag Elina och Sofia för en fika i Dorotea. Var hemma igen vid halv tre och då blev det en tupplur på soffan. Vaknade och tog på mig löparskorna och begav mig ut i halkan. Klarade mig utan benbrott som tur är.

Nu väntas middag och sedan en lugn kväll med familjen innan jag imorgon bitti beger mig mot Umeå igen :)



/ mathilda


Lycka

Lycka är ordet. Jag är så lycklig att det inte riktigt går att beskriva.

Blir inte många inlägg här. Mina dagar erbjuder inte så mycket mer än jobb och träning på vardagarna. Det är mina få lediga dagar som erbjuder det finaste.

Var ledig igår och idag kör vi jobb igen. Har en kort vecka till på torsdag sen är jag lång ledig.

Funderar på att åka hem och umgås med familjen under dessa dagar men har inte bestämt mig ännu.

Ikväll ska jag träffa Moa för lite tjejsnack och middag, måndagslyx med andra ord.


/ mathilda


Smärta

Huvva säger jag bara. Har knappt sovit något i natt på grund av att min visdomstand spökar. Har som tur var lyckats få mig en tid hos tandläkaren idag klockan 16.30. Finns det något värre än tandläkaren?

Blir alltså en kort dag på jobbet men en längre dag imorgon när vi har clinic till 22.00.

/ mathilda


Ängeln i rummet

Jag är vid liv, jag lovar. Har haft tre dagars ledighet och njutit varje sekund. Med fint sällskap kan det inte bli annat än underbart. Helgen har bjudit på,en sväng på stan,utgång,film,skratt,god mat,långpromenad i höstsolen,godis,mys och ännu mer mys. Helgen har helt enkelt varit bäst! Nu väntar ännu en jobbvecka med ledighet på söndag igen. Tur att dagarna och veckorna går snabbt. Jag längtar fruktsnavärt mycket till jul nu! Vart är snön? Det är advent om 2 veckor och jag har fortfarande inte sett en enda snöflinga. Lite sömn för att ladda batterierna inför morgondagen. / mathilda

Satan i gatan

Skrattar åt hur mina dagar ser ut. Kliver upp vid 8.00, och cyklar sedan till jobbet vid 9.15. Jobbar 10 - 18 och cyklar antingen direkt till Träna eller hem. Klockan blir sedan mycket och inser att det är lika bra att gå och lägga sig så jag orkar med morgondagen. Kul vardag jag har. Hinner verkligen inte med något på veckorna, och det känns just nu lite trist. Men jag älskar mitt jobb och alla fina människor som gör dagarna så bra :) Tankarna på att börja plugga kommer allt mer.Det finns bara ett problem just nu. VAD SKA JAG PLUGGA? Önskar bara att någon kunde slå mig i huvudet så att jag en dag kunde vakna upp och veta vad jag vill göra av mitt liv. Som sagt, jag ska nu duscha och sen lägga mig framför en film och återigen somna av utmattning.

RSS 2.0